1. velj 2012.

I kuhinja na mladima ostaje






























Bili smo u posjeti kod nasih sinova...Njihove kuhinje mirisuuu..Bas mi nesto toplo oko srca...Nikad ih nisam zvala u kuhinju da im sta pokazem, moj moto je koga nesto interesuje,on zanat ocima  "krade".Moji sinovi su to ocito radili i kad nisam ni bila svjesna toga.

4 komentara:

uSvijetu kaže...

znau oni kako docekati svoju mamu :))

Unknown kaže...

Prekrasno je to! Očito djeca "pokupe" i kada im mi ništa ne govorimo!
Moraš biti ponosna, jako!

Unknown kaže...

uSvijetu@
Znas da sam bila ko princeza u nekoj djecijoj bajci:) Moji su sinovi odrasli ljudi,svoju mamu ne zaboravljaju,naprotiv.Cesto,kad me niko ne vidi,zaplacem od srece:) da znaju..kritike bi pale.Kako oni kazu,mama samo vracamo DIO onoga sto ti nama podarila si.

Unknown kaže...

Snjeza@
Jeste ,Snjezo.Kupili i kad svjesna nisam bila. Odrasla sam sa 4 brata,poslije muz i dva sina.Naucila uvijek nekom prati,peglati,kuhati...I kad onda moji sinovi meni pomazu,naravno kad to okolnosti dozvoljavaju,ja se osjecam nekako u najmanju ruku cudno.Ili sto bi moja majka reci, ne naucila krave orati :)Oni me samo opominju, "sjedi" a meni gore nego da radim.Moguce da imam kcerku sve bi to bilo drugacije,ali,muskadijom okruzena citav zivot..i vrijeme ucinilo svoje.Neka su nama nasa djeca ziva i zdrava :) a boga mi i mi sa njima :)