27. tra 2012.

Knjige su sastavni dio mene...

Oduvijek citam knjige..Sjecam se kako smo jos u Tehnickoj skoli citale jednu knjigu nas nekoliko..jedan odmor jedna,pa opet sljedeci odmor druga..Nisu to bila vremena danasnjih mogucnosti,niti da se knjiga iskopira a kamo li i kupi..bilo je skupo za skroman djacki djep.Ljubav prema knjigama genima sam prenijela i na moje potomke:)I kako to obicno biva,ucenici nadmase ucitelja.Moji sinovi jako dobro znaju moj ukus..malo malo kupe mi knjige..one na Njemackom jeziku ali cesto i na nasem jeziku ako se zadese u nasim krajevima...Kad nedavno spremala se u REHA obadvojica mi u posjeti bili i svaki knjiga donijeli.Volim kad imam nekoliko knjiga za procitati.To meni dodje ko kad hocete kucu da sredite,puuno raznih poslova i onda se trudite ici nekim redom. Izabrah da procitam predobru knjigu "SLUSKINJE " od Kathryn Stockett.Bas se cita u jednom dahu..Knjiga je i filmovana, zavrsila sam sa citanjem i porucila sam sebi CD sa filmom.Bas se radujem,ko malo dijete novoj igracki :)
Toplo preporucujem knjigu.Izdao je ALGORITAM Zagreb,2011-trece izdanje vec :)


Broj komentara: 5:

Iiiii kaže...

:) koja slucajnost, bas sam gledala trailer za ovaj film (francuski i drago mi je da nije USA instant hit filmic). ja od kada imam kindle ne kupujem vise knjige, a ove koje imam rashodujem polako (sve dzepna izdanja, pa ni nisu za stvaranje biblioteke, samo mi zauzimaju mjesto).

Gordana - KuhinjskePrice.com kaže...

I ja puno volim knjige, ovu nisam citala, ali sam cula da je film odlican. Ja opet kad imam nekoliko knjiga koje cekaju na citanje osjecam kao da nesto nisam zavrsila, pa vise volim kupiti, procitati, pa tako i zelim sebi kindle u skoroj buducnosti.

rijeka kaže...

Ja bez knjiga ne bih znala sta da radim ! Obozavam knige i uvijek su mi bile sastavni dio zivota. I bas ovu knjigu sam kupila prije par mjeseci i jako mi se svidjela ! a gledala sam i film, prvi put da mi se i film svidio nakon procitane knjige. Zaista je divna prica, puna svega: smijeha, suza, uzdisaja ... ma divna.

Anonimno kaže...

Hello my loved one! I wish to say that this article is amazing, great written and come with almost all vital infos.
I would like to see more posts like this .

Here is my homepage :: paleo diet food list

Anonimno kaže...

Have you ever considered creating an e-book or
guest authoring on other blogs? I have a blog based on the same ideas you discuss and would really like to have you share some stories/information.
I know my audience would appreciate your work.
If you are even remotely interested, feel free to send me an email.


my website paleo diet food list