19. pro 2012.

do nedavno bila sam ja sama gospodja J. Sada smo nas dvije..ja i moja snajkica

Da, sada nas dvije nosimo ista prezimena, ona mladja gospodja J. a ja starija.Ona je u moj zivot usla , zapravo, kao kcerka.Oduvijek sam zeljela i kcerku.Sada je i imam.I bas mi nekako lijepo, potaman.
Ponosna sam na moga sina, znao je izabrati pravu zivotnu saputnicu.
Sta  vise majka pozeljeti moze.
Za predstojece blagdane, iako udaljeni od nas skoro 400 km
moja snajkica napravila je divne "starinske" kolacice, puno vrsta.Spakovala u adekvatnu kutiju i lijepu cestitku uz to prilozila.I zamolila :)) cika postara da nam to donese.
Moje srce je bas obasjano blagdanskom srecom
Isto zelim i vama svima, drage moje svekrve :)


Broj komentara: 6:

Gordana kaže...

I ja bi se obradovala ovakvoj kutiji :) Lijepa gesta, potruditi se napraviti i poslati.

Unknown kaže...

Jeste Gordana,takva mi je moja snjakica :)

Alma kaže...

predivno je vidjeti da se snaha i svekrva tako vole :D

Unknown kaže...

eh, draga moja, nije to bez veze. vjerojatno je pametna ženska skontala ko je zaslužan što ona ima takvog muža i treba pokazati svoju zahvalnost.
svaka čast. imaš na što biti ponosna.

Unknown kaže...

Snjezo, rekoh ja imam sada i ja kcerku. A zaista mi je i slatka i pametna i sposobna i zna kucne poslove ma ko da sam je ja rodila.Ali ima ona divnu mamu svoju, moja generacija.jer ja uvijek kazem, kroz zivot prolazimo, kroz fakultete, ali onaj kofer sto ga iz majcine kuce nosis uvijek je s tobom.A sami biramo sta cemo poslagati u taj kofer.Skromno mogu reci, moji sinovi nose bas plemenite, lijepe kofere.Pozdrav i Njemacke, koja je sva u bozicnoj atmosferi, okicena, svecana i bas je volim takvu.Svi nekako sretni, nasmijani i uzivaju u zivotima svojima.Ponekad i male stvari puno mogu da znace.treba ih samo primjetiti.

Anonimno kaže...
Administrator je uklonio komentar.