9. svi 2011.

GRADIMIR moje mladosti


Imala sam 10 godina ovakav pomagac na paru..Bio je potezak i nezgodan za manipulisanje...Ali slusao me ko curica.Ova firma trenutno nudi akciju "staro za novo".Naravno iskoristila sam je,stari aparat (mi smo ga zvali GRADIMIR-moja generacija zna o cemu to ja ) sam im poslala postom..Dobila sam novi model,jos pametniji,jos poslusniji.Naravno i nadoplatila...Moja kucna pomocnica,kako ja kazem.Sa parom cistim sve,doslovno sve.Sve blista i sve je istovremeno dezinfikovano.Preporucujem zainteresovanim,pokajat se necete.

3 komentara:

Iiiii kaže...

Gradimira se i ja sjecam:)))!!! Moja mama je stalno pricala, ali ga nikada nije kupila. Trenutno ludim od prasine, bukvalno svaki dan mozes brisati i opet je sutra kao napustena kuca!

Unknown kaže...

kupi sebi MERLIN
Neces se pokajati.Moj je vjecito negdje u upotrebi..Sinovi ga odnesu sebi za generalno spremanje,pa i svojim drugarima su ga nosili.Stari me je 10 godina slusao,nikad nista mu se pokvarilo nije.Ovaj je mobilan ko i bilo koji usisivac za prasinu i lud je stvarno.Moj veliki prijatelj,kratko jasno.
Pozdravlja te Lisce dok jos nije svo opalo,mada si ti vec negdje pri kraju serije cini mi se.A sinoc me grlo zabolilo placuci u "Suze bosfora"

Unknown kaže...

Toliko sam se sinoc najedila:( da sam odgledala malo unaprijed..Pod kozu mi se definitivno uvukose..

http://www.youtube.com/watch?v=Z2LOnHjD0cc&NR=1