16. svi 2011.

Pozitivna energija


Cesto citam kako eto fali pozitivne energije u svakodnevnici..Ja negativnu energiju odmah otjeram od sebe..I male sitnice mogu pozitivno djelovati na nas,nase raspolozenje...Zamijesim jufku,pogledam sto imam u frizideru,napravim pitu koju ja volim(recimo krompirusa) i pitu koju  moj dragi suprug nikad ne odbija-sirnicu.
eto i takve stvari mogu pozitivno na nas djelovati..Dok to sve fino skonaturite,pa poslije sve lijepo u red dovedete(ja uzivam u redu i nije mi mrsko nista raditi)
i eto nigdje one neke negativne energije.
Nemojte kukati i NIKAD ne dozvolite da dodjete u situaciju da sebe samosazaljavate.



Broj komentara: 6:

Iiiii kaže...

Istina, moja baka je govorila, od dosade svo zlo dolazi. Svako ima nesto 'omiljeno', kuhanje, sport, setnju, slikanje, citanje...i samo se treba trznuti i ne dozvoliti letargiji da preuzme kormilo!

Unknown kaže...

Pozitivnu energiju dobivam najčešće šetnjom po okolici, po mogućnosti uz kakvu vodu i razgovorom s prijateljicama.
Jednako uživam i kuhajući!

Unknown kaže...
Autor je uklonio komentar.
Unknown kaže...

joj Snjezo
TOO
Kad smo negdje gdje more je,ili okean :))
Najljepse mi hodati obalom kilometrima i kilometrima..Ogromne vodene povrsine moj su zivotni eliksir..bas mi snagu daju..I nikad nisam umorna kad uz more hodam..

Anonimno kaže...

Dakle ovako.Po prirodi nisam negativna osoba.Mislim da su najvise na to uticali moji roditelji , odgajajuci me tako da ne padnem u zamke modernog drustva.Tako mene materijalne stavri uopste ne interesuje osim ono sto mi je bas neophodno za zivot.Okean mi je ispod prozora, uzivam u basti, kuvanju, dobrom drustvu.Za sada sa dvogodisnjom cerkicom nemam zaista vremena za dosadu:).Moj moto je ziveti sad..jer cekajuci nesto sto ce biti, ili zaliti za necim sto je bilo je cisto gubljenej vremena i zamka da propustimo ono sto se sad desava.Odlican post:)

Anonimno kaže...

Truly no matter if someone doesn't know after that its up to other users that they will assist, so here it takes place.

Also visit my web page: insomnia medication
Feel free to visit my weblog : insomnia 47